Budjettiystävällisiä häävinkkejä: tee unelmapäivästäsi edullinen

Häiden suunnittelu voi olla yksi elämäsi jännittävimmistä mutta kalleimmista kokemuksista. Pienellä luovuudella ja älykkäällä suunnittelulla voit kuitenkin pitää kauniit häät rikkomatta pankkia. Tässä on muutamia budjettiystävällisiä häävinkkejä, joiden avulla voit saavuttaa unelmapäiväsi edullisesti, mukaan lukien neonkylttien yhdistäminen moderniin ja ainutlaatuiseen tunnelmaan.

1. Aseta realistinen budjetti

Ennen kuin aloitat suunnittelun, päätä, kuinka paljon sinulla on varaa kuluttaa häihin. Suhtaudu realistisesti taloudelliseen tilanteeseensi ja aseta päiväsi tärkeimmät asiat tärkeysjärjestykseen. Jaa budjettisi luokkiin, kuten tapahtumapaikka, catering, pukeutuminen ja koristeet, jotta pysyt raiteilla.

2. Valitse ruuhka-ajan ulkopuolella oleva päivämäärä

Hääpäivämäärän valitseminen ruuhka-ajan ulkopuolella voi vähentää kustannuksia merkittävästi. Tapahtumapaikat ja myyjät veloittavat usein vähemmän häistä, joita pidetään arkisin, talvella tai vähemmän suosittuina kuukausina. Tämä voi vapauttaa varoja häiden muihin osiin.

3. Tee itse -koristeet

Ole luova ja tee omat koristeesi. Tee-se-itse-projektit voivat säästää paljon rahaa ja lisätä persoonallisuutta häihisi. Harkitse omien keskipisteiden, kukkakimppujen ja jopa kutsujen tekemistä. Pyydä ystävien ja perheen apua tehdäksesi siitä hauskaa ryhmätoimintaa.

4. Rajoita vierasluetteloa

Pienempi vieraslista tarkoittaa pienempiä ruokailukustannuksia, kutsuja ja paikan kokoa. Harkitse huolellisesti, kenet haluat kutsua, ja pidä vieraslistasi intiiminä. Tämä ei ainoastaan ​​säästä rahaa, vaan luo myös henkilökohtaisemman ja merkityksellisemmän juhlan.

5. Osta alennuksia ja alennuksia

Pidä silmällä häätarvikkeiden alennuksia, alennuksia ja tarjouksia. Tilaa uutiskirje häämyymälöiltä ja häämyyjiltä saadaksesi ilmoituksia erikoistarjouksista. Älä pelkää neuvotella hinnoista tai pyytää alennuksia, varsinkin jos varaat useita palveluita samalta toimittajalta.

6. Vuokraa ostamisen sijaan

Harkitse esimerkiksi smokkien, astioiden ja jopa hääpukujen vuokraamista. Vuokrapalvelut tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja murto-osalla uuden hankintahinnasta. Tämä voi vähentää kulujasi merkittävästi, mutta silti voit pitää unelmiesi häät.

7. Yksinkertaista catering

Ruoka ja juoma voi olla yksi häiden merkittävimmistä kuluista. Harkitse ruokalistan yksinkertaistamista kustannusten vähentämiseksi. Valitse buffet- tai perheateria lautasillallisen sijaan. Voit myös rajoittaa baarin olueen, viiniin ja talon omaan cocktailiin sen sijaan, että tarjoat täysin avoimen baarin.

8. Käytä neonkylttejä moderniin kosketukseen

Neonkyltit ovat edullinen ja trendikäs tapa lisätä modernia ja ainutlaatuista tunnelmaa hääsiistykseen. Tässä on joitain budjettiystävällisiä tapoja sisällyttää neonkylttejä häihin:

  • Tervetulokyltti: Neon-tervetuliaiskyltti tapahtumapaikkasi sisäänkäynnissä voi tehdä upean ensivaikutelman ilman, että tarvitaan hienoja koristeita.
  • Seremonian tausta: käytä neonkylttiä seremonian taustan keskipisteenä. Se voi olla kustannustehokas tapa luoda upea visuaalinen tehoste.
  • Photo Booth: Luo hauska valokuvakoppialue valokyltillä, jonka edessä vieraasi voivat poseerata. Tämä voi toimia viihteenä ja sisustuksena.
  • Vastaanoton sisustus: Aseta neonkyltit vastaanottoalueen ympärille lisätäksesi väriä ja modernia tunnelmaa ilman lisäkoristeita.
  • Tanssilattia: Valaise tanssilattia neonkyltillä, joka kannustaa vieraita tanssimaan läpi yön.

9. Valitse pienempi kakku

Ison monikerroksisen kakun sijaan harkitse pienemmän esittelykakun leikkaamista ja tarjoilemista vieraille. Tämä voi olla kustannustehokkaampi vaihtoehto ja silti tarjota herkullisia herkkuja kaikille.

10. Lainaa tai käytä uudelleen kohteita

Lainaa esineitä ystäviltä ja perheeltä tai käytä uudelleen muiden tapahtumien koristeita. Monet hääesineet, kuten maljakoita, kynttilänjalkoja ja jopa mekkoja, voidaan lainata tai käyttää uudelleen säästääksesi rahaa.

Johtopäätös

Edullisten häiden suunnittelu ei tarkoita, että sinun on uhrattava tyyli tai eleganssi. Olemalla strateginen ja luova, voit pitää kauniin ja ikimuistoisen hääpäivän, joka ei riko pankkia. Käytä ainutlaatuisia elementtejä, kuten neonkylttejä, jotka lisäävät modernia tunnelmaa ja tekevät erityisestä päivästäsi todella unohtumattoman.

Takaisin blogiin