Kuinka suunnitella täydelliset häät budjetilla

Häiden suunnittelu on yksi jännittävimmistä hetkistä parin elämässä, mutta se voi olla myös yksi kalleimmista. Hyvä uutinen on, että voit silti pitää unelmiesi häät rikkomatta pankkia. Huolellisen suunnittelun, älykkään budjetoinnin ja luovuuden avulla voit suunnitella kauniit häät, jotka heijastavat tyyliäsi ja rakkaustarinaasi. Näin suunnittelet täydelliset häät pienellä budjetilla, mukaan lukien kuinka sisällytät trendikkäät neonkyltit erityiseen päivääsi.

1. Aseta realistinen budjetti

Ensimmäinen askel häiden suunnittelussa budjetilla on realistisen kulutusrajan asettaminen. Keskustele kumppanisi kanssa siitä, mihin sinulla on mukavasti varaa, ja aseta etusijalle häiden kannalta tärkeimmät asiat. Olipa kyseessä tapahtumapaikka, ruoka tai valokuvaus, budjettisi kohdentaminen auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä koko suunnitteluprosessin ajan.

2. Valitse edullinen paikka

Paikka on usein hääbudjetin merkittävin kulu. Harkitse vaihtoehtoisia paikkoja, jotka voivat olla edullisempia kuin perinteiset hääpaikat. Puistot, puutarhat, yhteisökeskukset tai jopa perheenjäsenen takapiha voivat toimia kauniina puitteina seremoniaasi ja vastaanotolle.

Vinkki: Muuta yksinkertainen tapahtumapaikka maagiseksi tilaksi käyttämällä neonkyltit. Mukautettu neonkyltti nimikirjaimillasi, hääpäivämäärälläsi tai merkityksellinen lainaus voi luoda ainutlaatuisen keskipisteen ja lisätä sisustukseen persoonallisuutta. Lisäksi se voi toimia muistona kotiisi häiden jälkeen.

3. Leikkaa vierasluettelo

Yksi ​​tehokkaimmista tavoista vähentää kustannuksia on leikata vieraslistaa. Kutsumiesi vieraiden määrä vaikuttaa kaikkeen paikan koosta aina tarvittavaan ruuan ja juoman määrään. Harkitse intiimimpien häiden järjestämistä läheisten perheen ja ystävien kanssa, mikä paitsi säästää rahaa, myös luo henkilökohtaisemman ja merkityksellisemmän juhlan.

4. DIY-koristeet

Koristeet voivat kasvaa nopeasti, mutta pienellä luovuudella ja tee-se-itse-taitojen avulla voit luoda upean sisustuksen ilman omaisuuksia. Käsintehdyistä keskiöistä henkilökohtaisiin palveluksiin on monia tapoja lisätä häihinne ainutlaatuista ilmettä.

Neonkyltit ovat upea tee-se-itse-sisustusvaihtoehto. Voit tilata mukautettuja kylttejä verkosta tai luoda omia edullisilla neon-LED-sarjoilla. Käytä neonkylttejä seremonian taustana, valokuvakopin rekvisiittana tai korosta tiettyjä alueita, kuten baaria tai tanssilattiaa. Eloisa hehku lisää modernia ja leikkisää elementtiä hääisi, ja se on trendi, josta on tulossa yhä suositumpi.

5. Valitse kausittaiset kukat

Kukat ovat hääsisustuksen peruselementti, mutta ne voivat olla kalliita, varsinkin jos etsit sesongin ulkopuolista kukintaa. Säästä rahaa valitsemalla kukkia, jotka ovat kauden aikana ja paikallisesti saatavilla. Vaihtoehtoisesti voit sekoittaa tuoreita kukkia tekokukkiin tai käyttää viherkasveja ja lehtiä, jotka ovat usein edullisempia mutta silti kauniita.

Harkitse neonkyltin käyttöä kukka-asetelmien yhteydessä. Neonkyltti vehreyden tai kukkien taustalla voi luoda upean visuaalisen kontrastin, joka on sekä tyylikäs että katseenvangitsija.

6. Yksinkertaista valikkoa

Catering on toinen suuri kulu, mutta on olemassa tapoja yksinkertaistaa ruokalistaa laadusta tinkimättä. Harkitse buffet- tai perheateriaa muodollisen istumaillallisen sijaan. Voit myös valita pienemmän kakun ja täydentää sitä jälkiruokapöydällä, jossa on erilaisia ​​makeita herkkuja.

Jos etsit hauskaa ja edullista lisäystä, harkitse ruoka-autoa myöhäisillan välipaloja varten tai tee-se-itse-juomapistettä, jossa vieraat voivat sekoittaa cocktailejaan. Baariin tai välipalaalueeseen osoittava neonkyltti voi lisätä juhlaa ja Instagramin arvoista tunnelmaa.

7. Palkaa lahjakas amatöörivalokuvaaja

Ammattivalokuvaajat voivat olla kalliita, mutta erityisen päivän vangitseminen on välttämätöntä. Harkitse lahjakkaan amatöörivalokuvaajan tai valokuvausopiskelijan palkkaamista, joka saattaa veloittaa vähemmän, mutta jolla on silti taidot ottaa kauniita kuvia. Toinen vaihtoehto on varata valokuvaaja vain muutamaksi tunniksi koko päivän sijasta tärkeimpien hetkien kattamiseksi.

Paranna hääkuviasi sisällyttämällä tärkeimpiin kuviin neonkyltti. Olipa se taustalla ensimmäisen tanssisi aikana tai osana valokuvakopin asennusta, neonhehku voi lisätä kuviisi ainutlaatuisen ja romanttisen tunnelman.

8. Lähetä digitaalisia kutsuja

Perinteiset hääkutsut voivat olla kalliita, kun huomioidaan tulostus- ja postikulut. Säästä rahaa valitsemalla sen sijaan digitaaliset kutsut. Ne eivät ole vain edullisempia, vaan ne ovat myös ympäristöystävällisiä ja käteviä vieraille.

Voit suunnitella digitaalisia kutsuja, jotka sopivat hääteemaasi ja jopa sisältää esimakua valokuvastasi. visuaalinen elementti. Tämä lisää modernia ilmettä ja voi auttaa luomaan jännitystä vieraille.

9. Lainaa tai vuokraa mitä voit

Sisustus ja pukeutuminen, harkitse tavaroiden lainaamista tai vuokraamista ostamisen sijaan. Monet vuokrauspalvelut tarjoavat kaikkea astioista hääkaareihin murto-osalla uuden hankintahinnasta. Voit myös lainata esineitä, kuten koruja tai jopa hääpukuasi, jos perheenjäsenellä tai ystävällä on jotain sopivaa.

Jos päätät vuokrata tai lainata, mieti, kuinka valokyltti voi täydentää näitä esineitä lisäämällä nykyaikaisen vintage tai lainattu sisustus.

10. Pidä se yksinkertaisena

Muista lopuksi, että yksinkertaisuus voi olla kaunista. Sinun ei tarvitse järjestää ylellisiä häitä tehdäksesi niistä erityisiä. Keskity siihen, mikä on tärkeintä – juhlista rakkauttasi sinulle tärkeimpien ihmisten kanssa.

Johtopäätös

Täydellisten häiden suunnittelu pienellä budjetilla on täysin mahdollista luovuuden ja harkittujen valintojen avulla. Priorisoimalla tärkeimmät, valitsemalla tee-se-itse-projektit ja sisällyttämällä siihen trendikkäitä elementtejä, kuten neonkylttejä, voit luoda häät, jotka ovat ikimuistoisia, tyylikkäitä ja ainutlaatuisia. Muista, että parhaat häät eivät perustu siihen, kuinka paljon käytät, vaan rakkaudesta ja ilosta, jonka jaat erityisenä päivänäsi.

Takaisin blogiin