Kuinka suunnitella valokuvakulmat neonkylteillä

Nykypäivän sosiaalisen median maailmassa valokuvanurkkauksista on tullut pakollinen ominaisuus tapahtumissa häistä ja juhlista yritysjuhliin ja jopa kahviloihin. Hyvin suunniteltu valokuvanurkkaus tarjoaa vieraille hauskan, interaktiivisen kokemuksen, mutta myös rohkaisee heitä jakamaan tapahtumasi tai paikkasi Instagramin kaltaisilla alustoilla, mikä luo orgaanista buzzia ja brändin näkyvyyttä. Yksi tehokkaimmista tavoista kohottaa valokuvakulmaasi on sisällyttää neonkylttejä. Nämä eloisat, hehkuvat kyltit lisäävät tyylikkään ja modernin ilmeen, jolloin valokuvanurkkasi on sekä katseenvangitseva että mieleenpainuva. Näin suunnittelet täydellisen valokuvanurkkauksen neonkylteillä.

1. Valitse teema ja sovita neonkylttisi

Ensimmäinen vaihe valokuvakulman suunnittelussa on päättää teemasta. Teema ohjaa koko suunnitteluprosessia taustasta rekvisiittiin ja mikä tärkeintä, neonkylttiin. Etsitpä sitten romanttista tunnelmaa, trooppista lomaa tai retro-estetiikkaa, neonkylttisi tulee täydentää ja parantaa yleistä teemaa.

Jos esimerkiksi suunnittelet valokuvakulmaa häitä varten, romanttinen neonkyltti lauseilla, kuten "Rakasta aina" tai "Paremmin yhdessä", voi luoda unenomaisen tunnelman. Trooppisen teeman juhliin voi luoda täydellisen tunnelman palmun muotoinen neonkyltti, jossa on teksti "Paratiisi löydetty".

2. Valitse täydellinen sijainti

Kuvakulmasi sijainti on ratkaisevan tärkeä. Sen tulee olla helposti saavutettavissa, mutta ei kuitenkaan pääliikenteen tiellä. Ihannetapauksessa valokuvakulman tulisi sijaita hyvin valaistulla alueella, mutta jos valaistus on ongelma, neonkyltin hehku voi auttaa valaisemaan tilaa ja tekemään siitä kutsuvamman.

Kun valitset paikkaa, ota huomioon tausta ja ympäristö. Neonkyltti toimii parhaiten suhteellisen neutraalia taustaa vasten, jotta se erottuu joukosta ilman, että se törmää muihin elementteihin. Yksiväriset seinät, tiiliseinät tai jopa viherkasvit voivat tarjota erinomaisen kankaan valokyltille.

3. Luo visuaalisesti houkutteleva tausta

Tausta on yksi valokuvakulmasi tärkeimmistä elementeistä. Se asettaa näyttämön ja tarjoaa kontekstin neonkyltille. Teemastasi riippuen voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja, kuten kukkia, vihreitä, kangasverhoja tai jopa maalattua seinämaalausta.

Modernin ja minimalistisen ilmeen saamiseksi yksinkertainen valkoinen tai musta seinä voi antaa valokyltin nousta keskipisteeseen. Jos haluat jotain hienostuneempaa, harkitse kukkaseinää, maalaismaista puista lavaa tai hohtavaa metalliverhoa. Tärkeintä on varmistaa, että tausta ei peitä neonkylttiä vaan täydentää sitä.

4. Sisällytä täydentävä valaistus

Vaikka neonkyltit ovat luonnostaan ​​valaisevia, täydentävän valaistuksen lisääminen voi parantaa valokuvakulmasi kokonaisvaikutelmaa. Valot, keijuvalot tai kohdevalot voivat auttaa korostamaan neonkylttiä ja luomaan lämpimän, kutsuvan hehkun.

Harkitse pehmeän, tunnelmallisen valaistuksen käyttämistä kodikkaan tunnelman luomiseen tai dynaamisemman valaistuksen käyttöä eloisan, energisen tunnelman luomiseksi. Jos tapahtuma on ulkona tai hämärässä paikassa, lisävalaistus auttaa myös varmistamaan, että valokuvat tulevat hyvin, ja niin valokyltit kuin vieraat jäävät kauniisti.

5. Lisää hauskoja ja temaattisia materiaaleja

Rekvisiitta voi viedä valokuvakulmasi uudelle tasolle lisäämällä hauskanpitoa ja vuorovaikutusta. Teemasta riippuen voit sisällyttää mukaan esineitä, kuten ylisuuria aurinkolaseja, hattuja, kylttejä hauskoilla lauseilla tai jopa teemarekvisiittaa, kuten vintage-kameroita tai soittimia.

Varmista, että rekvisiitta on helppo käyttää, eivätkä ne sotke tilaa. Valokyltin tulisi pysyä keskipisteenä, joten valitse rekvisiitta, joka täydentää sitä sen sijaan, että kilpailee sen kanssa. Lähistöllä oleva pieni pöytä tai kori voi pitää rekvisiitta, jolloin asiakkaat pääsevät niihin helposti käsiksi.

6. Sisällytä brändäys tai personointi

Jos suunnittelet valokuvakulmaa yritystapahtumaan, harkitse brändäyksen sisällyttämistä valomainosteeseesi. Yrityksen logo, tunnuslause tai jopa mukautettu hashtag voi tehdä valokuvanurkkauksesta paitsi hauskan nähtävyyden myös tehokkaan brändäystyökalun.

Henkilökohtaisiin tapahtumiin, kuten häihin tai syntymäpäiviin, persoonallinen valokyltti, jossa on parin nimi, nimikirjaimet tai merkityksellinen lainaus, voi lisätä persoonallisuutta, joka tekee valokuvanurkkauksesta todella ainutlaatuisen. Nämä yksilölliset elementit tekevät valokuvanurkkauksesta muistohetken, jolloin tapahtumasta tulee vieraille entistäkin mieleenpainuvampi.

7. Kannustaa sosiaalisen median jakamiseen

Valokuvanurkkaus on täydellinen tilaisuus herättää some-kuhinaa. Kannusta vieraita jakamaan valokuvansa lisäämällä tapahtumaasi valomainos, jossa on mukautettu hashtag. Näin kaikkien on helppo löytää valokuvat ja nauttia niistä tapahtuman jälkeen.

Lisäksi voit sijoittaa lähelle kyltin, jossa on vieraille ohjeet tapahtumasi tai paikkasi merkitsemiseen sosiaalisessa mediassa. Tämä ei vain levitä sanaa tapahtumastasi, vaan luo myös yhteisöllisyyden tunnetta osallistujien keskuudessa.

8. Testaa asennus ennen tapahtumaa

Ota testikuvia ennen tapahtuman alkua varmistaaksesi, että kaikki näyttää täydelliseltä. Tarkista valaistus, valokyltin näkyvyys ja kuinka hyvin rekvisiitta ja tausta toimivat yhdessä. Tällä kokeilulla voit tehdä tarvittavat säädöt varmistaaksesi, että valokuvakulma näyttää hyvältä valokuvissa.

Johtopäätös

Valokuvanurkkauksen suunnittelu neonkylteillä on erinomainen tapa luoda erottuva ominaisuus tapahtumaasi tai paikkaan. Valitsemalla oikean teeman, sijainnin ja taustan sekä yhdistämällä täydentävää valaistusta ja hauskoja rekvisiitta, voit luoda valokuvanurkkauksen, joka ei vain näytä fantastiselta, vaan myös rohkaisee vieraita osallistumaan ja jakamaan kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa. Suunnitteletpa häitä, juhlia tai pysyvän valokuvanurkkauksen perustamista kahvilaan, neonkyltit lisäävät hehkuvan, tyylikkään ilmeen, joka tekee tapahtumastasi unohtumattoman.

Takaisin blogiin