Tämän vuoden sisustustrendit

Kun siirrymme pidemmälle vuoteen, sisustussuunnittelu kehittyy jatkuvasti yhdistämällä uusia ideoita klassisiin elementteihin luodakseen tiloja, jotka ovat sekä toimivia että esteettisesti miellyttäviä. Suunnitteletpa täydellistä kodin uudistamista tai haluat vain virkistää huonetta, uusimpien trendien kärjessä pysyminen voi auttaa sinua luomaan tilan, joka tuntuu ajankohtaiselta ja inspiroituneelta. Tässä on tämän vuoden tärkeimmät sisustustrendit, kuten neonkyltit tekevät tyylikkään paluun kodin sisustukseen.

1. Kestävät ja ympäristöystävälliset materiaalit

Kestävä kehitys on edelleen sisustussuunnittelun eturintamassa, ja ympäristöystävällisiä materiaaleja ja käytäntöjä painotetaan yhä enemmän. Asunnonomistajat etsivät yhä enemmän tuotteita, jotka ovat sekä kauniita että ystävällisiä planeetalle, kierrätetyistä puuhuonekaluista luomukankaisiin ja vähän VOC-maaleihin.

Vinkki: Ota käyttöön kestävä muotoilu valitsemalla vintage- tai kierrätetyt huonekalut. Yhdistä nämä osat valokuvaan, joka on valmistettu energiatehokkaasta LED-letkusta, joka ei vain lisää trendikästä ilmettä, vaan sopii myös ympäristötietoiseen elämään.

2. Biofiilinen suunnittelu

Luonnon tuominen sisätiloihin on trendi, joka jatkaa vauhtia. Biofiilisessä suunnittelussa keskitytään luomaan yhteys sisätilojen ja luonnon välille käyttämällä kasveja, luonnonvaloa ja orgaanisia materiaaleja, kuten puuta ja kiveä.

Voit omaksua tämän trendin lisäämällä suuria sisäkasveja, käyttämällä luonnollista puuta tai asentamalla kattoikkunat auringonvalon maksimoimiseksi. Neonkyltti, jossa on kasvitieteellinen muotoilu tai inspiroiva luontoaiheinen lainaus, voi täydentää tätä ilmettä ja lisätä tilaan modernia mutta orgaanista tunnelmaa.

3. Lämpimät, maanläheiset sävyt

Tänä vuonna sisustussuunnittelussa on kyse lämmöstä ja mukavuudesta. Maanläheiset sävyt, kuten terrakotta, oliivinvihreä ja lämmin beige, nousevat keskipisteeseen ja korvaavat viileämpiä neutraaleja, kuten harmaan. Nämä värit tuovat mieleen rauhallisuuden ja yhteyden maahan, joten ne sopivat täydellisesti kodikkaan ja kutsuvan ilmapiirin luomiseen.

Käytä näitä sävyjä seinissä, verhoiluissa ja tarvikkeissa harmonisen väripaletin luomiseen. Jos haluat lisätä kirkkautta, harkitse neonkylttiä täydentävänä värinä, kuten pehmeän vaaleanpunaisena tai kullankeltaisena, parantamaan tilan lämpöä ilman, että se ylittää sitä.

4. Maksimalismi ja rohkeat kuviot

Vaikka minimalismi on ollut vallitseva trendi vuosia, maksimalismi on tekemässä rohkeaa paluuta. Tämä trendi koskee värien, tekstuurien ja kuvioiden kerrostamista eloisten, eklektisten ja persoonallisten tilojen luomiseksi. Ajattele rohkeita tapetteja, täyteläisiä tekstiilejä ja yhdistelmää vintagea ja modernia.

Jos haluat lisätä maksimaalisuutta kotiisi, aloita kuviollisella tapetilla tai suurella taideteoksella peitetystä seinästä. Lisää kontrastivärisiä tekstiilejä, kuten tyynyjä tai mattoja, ja viimeistele neonkyltti, joka toimii keskipisteenä. Olipa kyseessä sitten räätälöity muotoilu tai hauska lause, neon voi tuoda leikkisää energiaa, joka täydentää maksimaalista estetiikkaa.

5. Kaarevat huonekalut ja arkkitehtoniset yksityiskohdat

Suorat linjat ja terävät kulmat väistyvät sisustussuunnittelussa pehmeämmiltä, ​​orgaanisemmilta muodoilta. Kaarevat huonekalut, kuten pyöristetyt sohvat, tuolit ja jopa holvikäytävät, lisäävät huoneeseen sujuvuutta ja mukavuutta. Tähän trendiin vaikuttaa halu luoda tiloja, jotka tuntuvat luonnollisemmilta ja viihtyisämmiltä.

Harkitse kaarevan sohvan tai pyöreän sohvapöydän sisällyttämistä olohuoneeseesi yleisilmeen pehmentämiseksi. Yhdistä ne neonkylttiin, joka noudattaa samoja orgaanisia muotoja – ehkä aaltoviivaa tai pyöreää kuviota – tilan virtauksen ja harmonian ylläpitämiseksi.

6. Inspiroivat kotitoimistot

Kun etätyöstä on tullut monille pysyvä asia, kotitoimisto on kehittynyt toiminnallisesta tarpeesta tilaksi, joka ansaitsee yhtä paljon suunnittelua kuin mikä tahansa muu huone talossa. Tänä vuonna keskitytään luomaan käytännöllisiä ja inspiroivia kotitoimistoja, joissa on mukavat kalusteet, riittävästi säilytystilaa ja persoonallisia yksityiskohtia.

Suunnittele kotitoimistosi värimaailmalla ja sisustuksella, joka antaa sinulle energiaa, olipa kyseessä sitten rohkeat sävyt tai rauhoittavat neutraalit sävyt. Neonkyltti, jossa on inspiroiva lainaus tai symboli, joka edustaa työelämääsi, voi toimia motivaation keskipisteenä, jolloin työtila tuntuu sekä ammattimaiselta että henkilökohtaiselta.

7. Kuvioidut seinät ja katot

Tektuurista on tulossa keskeinen elementti sisustussuunnittelussa, ei vain kankaiden, vaan myös seinien ja kattojen kautta. Teksturoitu tapetti, rappaus ja puupanelointi ovat suosittuja valintoja syvyyden ja kiinnostavuuden lisäämiseksi huoneeseen. Jopa katot herättävät huomiota, ja niissä on esimerkiksi kasettikatot tai paljaat palkit.

Täydentämään kuvioituja seiniä tai kattoja neonkyltti voi tarjota kontrastia ja korostaa näitä ominaisuuksia. Esimerkiksi neonkyltti teksturoitua seinää vasten voi luoda katseenvangitsijan polttopisteen, varsinkin jos kyltin valo on vuorovaikutuksessa seinän pinnan kanssa luoden mielenkiintoisia varjoja ja heijastuksia.

8. Älykkään kodin integrointi

Teknologian kehittyessä älykodin ominaisuuksia integroidaan yhä enemmän sisustukseen. Valaistuksesta ja ilmastoinnista turvajärjestelmiin ja viihteeseen – älylaitteet on nyt suunniteltu sulautumaan saumattomasti sisustukseen.

Integroi älykäs valaistus, jota voidaan ohjata puhelimellasi tai puheavustajallasi, ja harkitse valokuvan lisäämistä, joka voi muuttaa värejä tai kirkkaustasoja älylaitteen kautta. Tämän avulla voit mukauttaa tilasi tunnelmaa yhdellä napautuksella tai äänikomennolla, mikä lisää kotiisi mukavuutta ja tyyliä.

Johtopäätös

Tämän vuoden sisustustrendit tarjoavat yhdistelmän kestävyyttä, mukavuutta ja rohkeaa ilmaisua, jotka sopivat erilaisiin makuun ja elämäntyyliin. Kiinnostavatpa sinua biofiilisen suunnittelun lämpimät, maanläheiset sävyt, maksimalismin eloisa energia tai älykkään kodin sulavalinjainen toiminnallisuus, jokaiselle löytyy jotakin. Äläkä unohda ottaa huomioon neonkylttien tehoa – monipuolinen ja tyylikäs lisä, joka voi parantaa mitä tahansa tilaa tuoden valoa, väriä ja persoonallisuutta kotiisi. .

Takaisin blogiin